Hodnocení podzimní části sezóny

31.10.2011 20:07

Hodnocení podzimní části sezóny

V tréninkovém procesu jsme se zaměřili na individualní herní dovednost, což představuje zpracování a vedení míče, přihrávku a střelbu. Po hráčích jsme důsledně požadovali tyto schopnosti uplatňovat při utkáních v krajském přeboru ml. přípravek. Klukům se to ve většině zápasů dařilo velmi dobře. Solidní hra 1x1 podpořena kombinací všech hráčů na hrací ploše zakončená střelbou, byla odměněna velkým počtem vstřelených branek v sítích soupeřů.


Jediným podzimním turnajem s naší účastí byl satelit v Jablonci nad Nisou. Kvalita přihlášených týmů, neevidování výsledků a možnost postavit dva týmy byly důvody, proč jsme přijali dodatečné pozvání. Výkony u některých hráčů v nás však vzbudily rozpaky. Rychlost v práci s míčem, důraz v osobních soubojích, to jsou činnosti, na kterých musíme zapracovat.
 

Celkově však musíme za právě skončenou podzimní část kluky pochválit, pokrok ve fotbalových dovednostech je u většiny hráčů patrný.

 

Co nás čeká v zimním období?

Tréninky budou probíhat ve stejné dny a ve stejných prostorách jako loni, časy jsou vždy uvedeny na měsíčních plánech. Velikostí hrací plochy, jejím povrchem nebo možností využití nářadí, je každá tělocvična specifická. Z toho důvodu budou i tréninky v jednotlivých tělocvičnách odlišné. Minimálně jedna tréninková jednotka v měsíci zaměřená na regeneraci, kompenzaci a posilování proběhne v Aquacentru v Teplicích. O neplavce se bude starat učitel plavání p. Kubíček.
V průběhu celého zimního období se budeme účastnit turnajů pořádaných agenturou Náš turnaj. Více info ohledně místa, datumu, systému a obsazení naleznete na webu www.nasturnaj.cz. Jeden turnaj absolvujeme v Mostě a Jablonci nad Nisou.


Všechny informace ohledně našeho turnaje, který se bude konat ve dnech 21.-22.1.2012 (včetně přihlášených týmů) naleznete na webových stránkách www.angercup03.webnode.

 

Získat zkušenosti a učit se pojedeme do německých měst Zwickau a Dortmund, kde se utkáme s týmy 1. a 2. bundesligy.


Práce a úkolů je tedy před námi opravdu hodně, proto přejeme všem hodně zdraví, síly a odhodlání při jejich plnění.

trenéři Ruda a Petr